Los en Geertman winnen in wintercompetitie

Na een pauze van enkele weken werd zaterdag 14 januari de wintercompetitie weer hervat van B & O/De Dobber. Alle deelnemers waren deze zesde wedstrijd aanwezig. A. Los en S. Geertman gingen er met de winst vandoor.

De weersverwachting was niet best veel regen en wind recht op kop, maar misschien viel het wel mee. Nou dat hebben de vissers geweten. Vier uur lang in de stromende regen en dat was allesbehalve prettig. Maar een echte visser kan wel tegen een stootje.

De vissers waren erg benieuwd of er onder deze erbarmelijke omstandigheden nog vis zou worden gevangen. En dat viel op zich nog wel mee, al was niet iedereen even gelukkig.

A-vak

Het A-vak werd een prooi van S. Geertman die 21 vissen wist te vangen met een gewicht van 2.400 gr. Tweede was hier H. Hakkers die 18 vissen wist te vangen met een gewicht van 1.880 gr. De derde plaats was voor J. Fraterman die 10 vissen wist te vangen met een gewicht van 2.100 gr.

B-Vak

A. Los was de winnaar van het B-vak met een vangst van 32 vissen met een gewicht van 3.520 gr. Hij stond met deze vangst bovenaan. Goede tweede werd J. Geertman met een vangst van 9 vissen met een gewicht van 2.500 gr. De derde plaats was voor W. Zomers die 5 vissen wist te vangen met een gewicht van 1.920 gr.

Komende zaterdag gaat de competitie weer verder.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HSV De Dobber

Gerelateerde artikelen