Meer leren over de digitale wereld?

Ontdekken wat de mogelijkheden zijn in de digitale wereld? Dat kan! De Bibliotheek in Sibculo en De Krim houden een high tea waar je gezamenlijk en met een begeleider kan ontdekken wat de mogelijkheden zijn op een tablet of computer.

In deze tijd wordt steeds meer digitaal en worden “ouderwetse” handelingen steeds meer gedigitaliseerd. Dat kan fijn zijn als je weet hoe het werkt, maar wat als je daar nog in onbekend bent? Met die gedachten houdt de Bibliotheek in Sibculo op donderdag 9 februari van 15:00 tot 17:00 een high tea. Donderdag 9 maart van 14:00 – 16:00 uur is deze high tea in de vestiging De Krim.

Tijdens deze high tea kan je onder het genot van een kopje thee en wat lekkers de digitale wereld ontdekken. Geen zorgen! Uiteraard zijn er begeleiders aanwezig die samen bekijken wat er allemaal mogelijk is op een tablet en computer. Daarna ga je ook zelf aan de slag om verschillende apps op de tablet te ontdekken.

Heb je zelf al een tablet of laptop? Dan mag je die zeker meenemen. Heb je die (nog) niet, dan ben je alsnog van harte welkom. Je kan dan een lenen van de Bibliotheek.

Geïnteresseerd? Je kan je dan (laten) aanmelden via de website: www.bibliotheekhardenberg.nl/activiteiten

Tekst: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten