Hakkers en Nieuwenhuis winnen Budget wedstrijd

H. Hakkers uit Coevorden en B. Nieuwenhuis uit Almelo hebben zaterdag de Low Budget wedstrijd van Hengelsportvereniging De Dobber gewonnen. Deze wedstrijd werd gevist in de Lutterhoofdwijk in De Krim.

De Low Budget wedstrijd van De Dobber is zaterdag in de Lutterhoofdwijk in De Krim gevist. De deelname viel behoorlijk tegen met 24 deelnemers. De loting was in het clubhuis van De Dobber, evenals de prijsuitreiking. Er werd in twee vakken gevist.

 

A-vak

In het A-vak werd slecht gevangen. In dit vak ging B. Nieuwenhuis uit Almelo met 3.110 gr. vis er met de winst vandoor. De tweede plaats was voor Oude Bennink uit Almelo, met 1.320 gr. vis. De derde plaats voor E.D. Jager uit Coevorden met 1.050 gr. vis.

 

B-vak

Hoe anders was het in het B-vak, want daar waren de vangsten beduidend hoger. Hier werd H. Hakkers uit Coevorden de winnaar, hij ving 11.390 gr. vis bij elkaar. De tweede plaats was voor J. Vos uit Hoogeveen met 3.790 gr. Derde plaats was voor J.W. Plekkenpol uit Rijssen met een vangstgewicht van 3.700 gr.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HSV De Dobber

Gerelateerde berichten