Cindy Scholthof is nu assistent-scheidsrechter

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal (en Omstreken) is trots op hun jonge vrouwelijke lid Cindy Schothof. Zij mocht zaterdag haar diploma in ontvangst nemen.

 

Cindy Scholthof heeft zaterdag 27 mei haar diploma assistent-scheidsrechter in ontvangst mogen nemen.

Op maandag 27 februari stond de eerste (online) bijeenkomst gepland. Ook de tweede en derde bijeenkomst (van resp. 27 maart en 24 april) waren online vormgegeven. De slotbijeenkomst was fysiek, deze was op zaterdag 27 mei in Staphorst. Gedurende de afgelopen maanden heeft Cindy diverse stagewedstrijden gehad in de zondag eerste klasse, waaronder de kampioenswedstrijd van MASV tegen SV Leones op zondag 21 mei.

Afgelopen zaterdag stond de laatste bijeenkomst gepland. Samen met haar studiegenoten en de KNVB docenten werd de wedstrijd in de zaterdag derde divisie tussen VV Staphorst en VV Sparta Nijkerk bezocht. Samen met haar medecursisten moesten ze de prestaties van beide assistent-scheidsrechters beoordelen.

Aan het einde van de dag ontving Cindy haar diploma! Het bestuur van SNO wil Cindy langs deze weg van harte feliciteren met haar diploma en haar veel plezier en succes toewensen als (assistent)-scheidsrechter. Gedurende dit jaar heeft Cindy haar werk van (assistent)-scheidsrechter gecombineerd met het keepen bij Blauw Wit’66 uit Holten. Hier is ze nu mee gestopt. Cindy gaat zich vanaf heden volledig focussen op arbitrage!

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Bestuur SNO Nijverdal

Gerelateerde berichten