8 leden SNO Nijverdal zijn gepromoveerd!

De KNVB heeft de promoties en degradaties van onze scheidsrechters bekend gemaakt. Net zoals bij de voetballers was er in arbitrageland dit seizoen sprake van een versterkte degradatie. Ondanks dit feit zijn er acht leden in geslaagd om te promoveren, waardoor ze volgend seizoen op een hoger niveau hun wedstrijden zullen gaan fluiten.

Max van der Lei

Max van der Lei uit Dedemsvaart zal met ingang van het nieuwe seizoen actief zijn in de landelijke eerste klasse. Daarnaast zal hij onderdeel uit (blijven) maken van het Ontwikkel Traject voor (talentvolle) Scheidsrechters (OTS). Koen Staarman uit Vroomshoop zal actief zijn in de derde klasse. Ondanks dat hij nog maar kort actief is als arbiter, is hij erin geslaagd om de stap hogerop te maken.

Anton Kreileman

Anton Kreileman is naast arbiter bij de jeugd actief als scheidsrechter in de zaal. Hij is op 73-jarige(!) leeftijd gepromoveerd naar groep 1, waardoor hij met ingang van het nieuwe seizoen zijn wedstrijden zal fluiten in de topklasse, hetgeen op z’n leeftijd een prestatie van formaat is!

Jeugdvoetbal

Ook in het jeugdvoetbal zijn er diverse promovendi. Richard Hultink uit Hardenberg is gepromoveerd naar de zaterdag jeugdgroep C, waarin hij o.a. in de 3de divisie zal fluiten bij de JO-19. Twee jonge arbiters uit Zwolle (Bohdi Selvi en Stijn Lander) zijn beiden gepromoveerd naar de zaterdag jeugdgroep D, waardoor zij o.a. in de 4de divisie gaan fluiten bij de JO-19. Ook ons ervaren lid Andre Monninkhof uit Ommen zal het komende seizoen in deze groep gaan acteren. Ons ervaren lid Julian Arrindell uit Den Ham is gepromoveerd naar de zaterdag jeugdgroep E. In deze groep zal hij o.a. verantwoordelijk zijn voor de 7de divisie bij de JO-17.

Bent Kuipers

Tot slot heeft ons jonge talentvolle lid Bent Kuipers uit Geesteren te horen gekregen dat hij met ingang van het nieuwe seizoen deel mag gaan uitmaken van het Ontwikkel Traject voor (talentvolle) Scheidsrechters (OTS).

Het bestuur van SNO geeft aan: “Wij willen de heren van harte feliciteren met hun promoties en ze veel plezier en succes toewensen in de hogere groepen!”


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: SNO Nijverdal

Gerelateerde berichten