Smikkelboxen in het Vechtdal

Op Hemelvaartsdag kunt u tijdens een fiets of autotocht op diverse locaties een smikkelbox van Vechtdal Boert Bewust kopen.

Hemelvaartsdag, een dag om voor dag en dauw op te staan en een heerlijke fietstocht te maken. Al is het ook mooi om met de auto er op uit te trekken of een mooie wandeling te maken in het Vechtdal. Wist u dat Vechtdal Boert Bewust dan een verrassing voor u heeft?! In het Vechtdal staan dan op verschillende plaatsen een gevulde koelbox, smikkelbox genaamd. In deze koelbox zitten versnaperingen (zoals een bekertje yoghurt, een sapje, een blokje kaas e.d.) die u tegen een kleine vergoeding kunt kopen. Vergeet dus niet om kleingeld mee te nemen. U kunt dan genieten van de mooie omgeving en tegelijkertijd van de heerlijke producten die de boeren voor u maken.


Maar dat is nog niet alles. Maak een selfie met deze box of met het Vechtdal Boert Bewust bord. Post deze foto op uw eigen social media kanalen met de #SmikkelboxVBB #vechtdalboertbewust en wie weet wint u wel een mooie gevulde mand vol met heerlijke streekproducten. Mocht u nu verhinderd zijn op Hemelvaartsdag, dan kunt u alvast Tweede Pinksterdag, 24 mei, in uw agenda vrijhouden. Dan wordt deze activiteit herhaald. Maar het kan zijn dat de smikkelboxen dan op andere locaties staan.

 

Via de link: https://goo.gl/maps/PmYXCyeC4QRmBpZ67 kunt u zien waar de boxen op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag staan.

Gerelateerde artikelen