Rheeze/Diffelen in het licht: versierde tuinen en meer!

De feestcommissie van Plaatselijk Belang pakt groots uit voor het 75-jarig bestaan. De aftrap is gegeven met een wedstrijd voor verlichte en versierde tuinen, die tal van inwoners inspireerde om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Een blikvanger

De tuinen baden in een zee van lichtjes, met kleurrijke creaties. Vooral de thema’s rondom het hoge water van de jaren 90 trekken de aandacht. Bewonder sfeervolle waterscènes, creatieve dijken en bootjes.

Enthousiasme trekt voorbijgangers

Onze verslaggever reed in de avond door de straten en zag menig automobilist stilstaan om in de tuinen te gluren. De creativiteit van de versierde tuinen is duidelijk een publiekstrekker.

Geniet mee!

De versierde tuinen zijn nog te bewonderen tot en met 2 april. Kom langs en laat je meeslepen door de gezellige sfeer! De winnaars van de wedstrijd worden op 22 juni tijdens een besloten feest bekendgemaakt. De prijzen? Drie heerlijke etentjes bij De Stoov, Rheezer Bistro en Bij Koers.

Streekmarkt op 10 mei

Noteer alvast 10 mei in je agenda! Dan vindt er een gezellige streekmarkt plaats met maar liefst 16 lokale ondernemers uit Rheeze/Diffelen. Proef van ambachtelijke producten, koop unieke streekgebonden souvenirs en geniet van de dorpse sfeer.

Kom naar Rheeze/Diffelen en beleef het zelf!


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten