Pump up the 90’s Hardenberg vierde 30ste editie met grote artiesten

Het hart van de jaren negentig bonkte afgelopen zaterdagavond harder dan ooit tevoren toen Pump up the 90’s zijn 30ste jubileumeditie vierde in de Evenementenhal Hardenberg. Een ware tijdreis van nostalgische deuntjes en dansbare beats overspoelde het publiek, dat in groten getale was samengekomen om deze mijlpaal te vieren.

Met een line-up die de klok terugdraaide naar de hoogtijdagen van de happy hardcore, eurodance en hardstyle, was het feest compleet. Charly Lownoise, een ware legende van de jaren negentig, nam het publiek al vroeg op de avond mee met zijn kenmerkende energieke set, terwijl T-Spoon en Critical Mass de menigte mee terugnamen naar de gouden dagen van de Eurodance.

Naast de vertrouwde Main Stage, waar de klassiekers van weleer weerklonken, bracht de Duikboot Area een extra element naar het festival. Hier domineerden de bonzende beats van hardstyle, met DJ Potato, DJ Zany en Don Cartel die de duikboot deden schudden op zijn grondvesten.

Als verassings-act was Lindsay & Mc Irving Rainbow Nation uitgenodigd, welke bestaan uit oud leden van DJ Paul Elstak.

“Deze jubileumeditie was echt een knaller,” verklaarde de organisatie. “We wilden groots uitpakken voor onze trouwe fans, en met zo’n line-up van iconische artiesten was het succes gegarandeerd.”

Met meer dan 5.000 verkochte tickets was de jubileumeditie van Pump up the 90’s een onbetwist succes. Zelfs de actietickets en early bird tickets waren binnen no-time uitverkocht. Maar het feest was nog niet voorbij voor degenen die nog geen kaartjes hadden weten te bemachtigen; reguliere tickets waren nog beschikbaar voor de late beslissers.

Voor degenen die zich geen zorgen wilden maken over de heen en terugreis, had de organisatie ook busvervoer geregeld vanuit maar liefst 30 verschillende opstapplaatsen in de regio.

Pump up the 90’s bewees eens te meer dat de nostalgie van de jaren negentig nog springlevend is. Met zijn 30ste editie achter de rug, blijft Pump up the 90’s het ultieme feest voor liefhebbers van de muziek die een generatie heeft gevormd. Op naar de 31e editie welke plaatsvind in december dit jaar.

Benieuwd naar meer foto’s, deze zijn hier te vinden: hier


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten