Overhandiging eerste exemplaar FRIS magazine

Het frisse, nieuwe FRIS magazine is uit. Wethouder Werner ten Kate overhandigde woensdagmiddag het eerste exemplaar aan Jarno Keizer bij camping Si-Es-An in Balkbrug.

In het magazine staan verhalen van streekproducenten, smakelijke recepten, een winactie, evenementen en tips voor uitjes. Promotiestichting Gramsbergen deelt in het magazine het programma van het bostheater en een nieuw evenement: een avondmarkt met streekproducten.

Wethouder Werner ten Kate: “In de regio Hardenberg zijn genoeg streekproducenten te vinden, met elk hun eigen mooie verhaal. Met dit magazine delen wij deze verhalen met bezoekers en toeristen. Daarnaast delen wij de prachtige evenementen die onze regio rijk is.” De wethouder is samen met het Platform Gastvrij Hardenberg begin april de FRIS is… campagne gestart. Zij roepen alle ondernemers en organisaties op om mee te doen. Om samen te zorgen  voor een sterker toeristisch seizoen (buiten de schoolvakanties) in de regio Hardenberg.

 

Het magazine ligt bij de recreatiebedrijven

Vrijdag voor Pinksteren lag het magazine al bij verschillende campings en Tourist Infopunten in de regio. En in het gemeentehuis. Daarnaast is het magazine online in te zien via www.visithardenberg.nl/frismagazine.

 

FRIS is… de regio Hardenberg

De FRIS is… campagne staat voor nieuwe ideeën. Frisse neuzen halen. En denk bijvoorbeeld aan vers eten. Een andere kijk op dingen. Energie opdoen. De batterij opladen. En andere dingen doen. De komende drie jaren staat de FRIS is… campagne ieder jaar in een nieuw thema. Dit jaar is het thema ‘Smaak en Streekproducten’, in 2024 ‘Natuur’ en in 2025 ‘Vitalteit en Gezondheid’. Daarmee wordt, samen met ondernemers, gezorgd voor een sterker toeristisch seizoen in de regio Hardenberg.

 

Maak kans op een overnachting voor twee met biertub én diner

In het magazine staat ook een winactie. Hoe maakt u kans op deze frisse prijs? Stuur een recept op met tenminste één streekproduct erin. Dit kan een koek, snoepje, taart of misschien wel een voor-, hoofd- of nagerecht zijn. Wees creatief! Eind september wordt de winnaar bekendgemaakt. Het recept levert u in via www.visithardenberg.nl/winactie. Of bij het Informatiepunt in het centrum van Hardenberg.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Gemeente Hardenberg

 

Gerelateerde berichten