Oplossing dichtbij dankzij contact op beursvloer Hardenberg

Soms is een oplossing heel dichtbij. Hillie Waning-Vos wilde graag rollen behang laten snijden in A4-formaat, zodat zij deze kan gebruiken voor kinderactiviteiten. Maar wie dat voor haar kon en wilde doen was de vraag.

Tijdens de Beursvloer in Hardenberg op 15 juni kwam Hillie in contact met Marianne Vos van Foxtext. Marianne had de oproep van Hillie gelezen en kwam vertellen dat Erhard Leffers van Gerrits en Leffers Drukkerij uit Dedemsvaart wel aan haar vraag wilde voldoen.
Zo gezegd zo gedaan en onlangs kon Hillie het op maat gesneden behang ophalen. Nu heeft Hillie voorlopig weer papier genoeg om uit te delen aan de groepen kinderen. Met de Nacht van de Nacht in het vooruitzicht, komt het papier weer goed van pas.

Beursvloer Hardenberg

De beursvloer verbindt mensen en wensen met elkaar. Je ontmoet er zeker meerdere mensen die een oplossing of een kans bieden. Deelnemers zijn ondernemers en maatschappelijke organisaties als verenigingen, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Iedereen heeft elkaar iets te bieden. Alle aanwezige organisaties en bedrijven bedenken vooraf wat ze te bieden hebben en wat ze nodig hebben. Als partijen iets voor elkaar kunnen betekenen en er is sprake van een win-win situatie, komt een match tot stand.