Breinproeverij in de Kastanjehof in Hardenberg

Trainer en coach Patrick Striper biedt werkgevers grip met uniek Brain&Mind programma. ‘Wie snapt hoe het werkt, ervaart de magie ervan aan den lijve’. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 september, 12.00 uur.


Heb jij je wel eens afgevraagd of jij als werkgever nog wel aantrekkelijk genoeg bent? Of dreig je, zeker in de huidige tijd van arbeidsmobiliteit, af en toe de grip te verliezen? Wil jij heel graag een manier vinden om je personeel aan je te blijven binden? Meld je dan nu aan voor de interactieve workshop en breinproeverij ‘Grip op het ondernemerschap’ van trainer en coach Patrick Striper en laat je meenemen in de magische wereld van de werking van het brein.

In de workshop laat Patrick je op originele wijze kennismaken met het zogeheten Brain&Mind programma, een uniek programma dat het brein als uitgangspunt neemt om verandering op de werkvloer tot stand te brengen. Door het brein te onderzoeken in specifieke situaties en gebruik te maken van de versterkende eigenschappen van datzelfde brein, doorbreek je ingesleten gewoontes en realiseer je duurzame gedragsverandering. Het resultaat van deze aanpak is dat jij effectiever en efficiënter kunt ondernemen en je personeel gemotiveerder is dan ooit om samen de schouders eronder te zetten.

Meer dan een vaardigheid
Volgens Patrick is het de kunst om er heel praktisch naar te kijken. ‘Zie je brein als een stuk gereedschap. Ik leer je hoe het werkt, zodat jij het telkens weer opnieuw zelf in kunt gaan zetten. Het programma is voor iedereen toegankelijk, mits je een drijfveer hebt en je bereid bent te oefenen Wie snapt hoe het werkt, ervaart de magie ervan aan den lijve. Het is een blijvende aanwinst, die je overal waar je ook bent, kunt inzetten. Geen trucje, niet zweverig, maar juist heel praktisch en méér dan een vaardigheid!’

Aanmelden kan vanaf nu!
Patrick kan niet wachten om ondernemers (met personeel) ook in deze regio kennis te laten maken met het Brain & Mindprogramma. De voorbereidingen voor Striper’s unieke breinproeverij zijn dan ook al in volle gang.

Patrick laat je ervaren hoe de Brain & Mind aanpak heel praktisch gaat helpen om je personeel te binden aan je onderneming. Guido de Valk, oprichter en bedenker van Valk Leadership gaat dieper in op de wetenschappelijke onderbouwing van het programma. Nieuwsgierig? Geef je dan snel op en laat je verrassen. Mailen kan naar patrickstriper@valkleadership.com. Heb je toch nog meer informatie nodig? Neem dan telefonisch contact op via tel. 06 15330690. Er is ruimte voor maximaal tien deelnemers.

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 6 oktober van 16.00 tot 18.30 uur in de Kastanjehof in Hardenberg. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 september, 12.00 uur.

Een ander mens
Sinds 2019 is Patrick Striper gediplomeerd coach. Coachen onder de waterlijn, dat is wat hij doet. Sturen op onbewuste overtuigingen, het niet zichtbare gedrag. Jaren geleden, toen hij zelf nog bij een bedrijf werkte, liep hij zelf vast vanwege zijn vastgeroeste gewoontes. ‘Het liep niet. Daar was ik me van bewust. Maar ik kon er niet de vinger opleggen waar dat aan lag en vooral niet hoe ik het dan wél moest aanpakken.’ Sinds hij het Brain&Mind programma heeft gevolgd bij Valk Leadership voelt hij zich een ander mens. Zodanig, dat hij nu ook anderen wil laten ervaren hoe dit programma voor hen het verschil kan maken. Niet alleen voor de ondernemer, maar ook voor zijn medewerkers.

Dankzij zijn technische achtergrond begeleidde Patrick de afgelopen jaren veel technische en ook ITbedrijven. ‘Maar’, benadrukt hij, ‘het mooie van het Brain&Mind programma is, dat het op elke sector van toepassing is. Elke samenwerking binnen teams en tussen leidinggevenden en professionals is in eerste plaats afhankelijk van het gedrag van elke persoon. Bovendien kent elke tijd zijn uitdagingen, bijvoorbeeld personeelstekort of een hoge werkdruk. Dat alleen al nodigt uit om je onderneming eens onder de loep te nemen. Zijn we nog met de juiste dingen bezig? Moet er iets veranderen? Hoe kunnen we aantrekkelijker zijn als werkgever en niet onbelangrijk, hoe vinden we goed personeel dat ook bereid is een duurzame arbeidsrelatie aan te gaan?’

Wetenschappelijk onderbouwd
Met het programma Brain&Mind biedt Patrick een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Met die aanpak laat hij je gedragsverandering ervaren om vanuit die specifieke ervaring elke verandering die nodig is door te voeren, te blijven volhouden en te herhalen. ‘Wij mensen handelen veel op basis van gewoontes die we onszelf hebben aangeleerd. Ik ook. Gewoontes die, zonder dat we ons daarvan bewust zijn, vaak helemaal niet effectief zijn. Door te ervaren hoe het is als je iets op een andere manier gaat toepassen, zit je zelf aan het stuur en heb je dus veel meer de regie. Op basis van de kennis van de werking van het brein word jij zelf machtig om stappen in de juiste richting te zetten. Op weg naar verbluffende resultaten, die je echt versteld doen staan’, aldus de bevlogen coach.

Gerelateerde artikelen