Ook Back Home 2023 groot succes

‘De voegen knallen uit zaal Mulder’ was één van de uitspraken van de vele bezoekers van Back Home. De organisatoren spreken van wederom een groot succes.

Het feest werd zaterdagavond gehouden in Zaal Mulder in Hardenberg. Bezoekers stonden al bij de ingang te wachten om vanaf 20.30 uur naar binnen te kunnen gaan om vervolgens als eerste de zaal te kunnen betreden die omgetoverd was tot de grootste discotempel van Oost-Nederland. Bij binnenkomst konden de bezoekers de grote ‘Saturday Night Fever’ verlichte dansvloer betreden, om vervolgens helemaal los te gaan op de vele muzieksoorten die gedraaid werden van de jaren 70 & 80.


De bijbehorende muziekclips werden vertoond op vijf schermen. De beide mannen Henk Stoeten en Jan Gerrits losten elkaar om het half uur af, zodat voor de bezoekers steeds weer verrassende muziekclips voorbij kwamen op de schermen. Henk Stoeten liet één videoclip zien, waarin hij (privé) videobeelden heeft gemonteerd van Papillon bar. Op dat moment ging de lichtshow even uit en werd het donker. Daardoor keken veel mensen met belangstelling naar het oude beeldmateriaal dat veel herinneringen los maakte.

Jan en Henk maakten aan het einde van de avond de datum voor volgend jaar bekend. Back Home 2024 zal plaatsvinden op zaterdag 3 februari 2024. Aan het einde van het feest, lieten velen blijken er volgend jaar weer bij te willen zijn.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Back Home Hardenberg

Gerelateerde berichten