Winnaars wintercompetitie bekend

Willem Zomers en Geert Wind zijn de winnaars van de tiende en tevens laatste wedstrijd van de wintercompetitie. Ook deze werd gevist in de Lutterhoofdwijk in De Krim.

Hengelsportvereniging De Dobber en Hengelsportvereniging ‘Bergentheim & Omstreken’ zijn de organisatoren van deze jaarlijkse wintercompetitie. Zaterdag werd de laatste, de tiende wedstrijd gevist. De weersomstandigheden waren prima voor de vissers, het bleef de hele wedstrijd droog. Ook deze keer werkte de vis weer mee. Al met al voor de vissers dus een leuke wedstrijd waarbij behoorlijk goed gevangen werd.

 

A-Vak

Willem Zomers wist het A-vak te winnen. Hij ving 5 vissen met een gewicht van 5.040 gr. Op de tweede plaats eindigde Mandrie Ligtenberg met een vangst van 5 vissen met een gewicht van 3.100 gr. Derde werd Arnd Los met een vangst van 15 vissen met een gewicht van 2.390 gr.

 

B-Vak

De winst ging in het B-vak naar Geert Wind, Hij wist 12 vissen te vangen met een gewicht van 3.240 gr. Op de tweede plaats eindigde Jan Geertman die 12 vissen wist te vangen met een gewicht van3.160 gr. De derde plaats was voor Stef Geertman met een vangst van 8 vissen met een gewicht van 2.240 gr.

 

Na afloop van de viswedstrijd verzamelden de vissers zich in het clubhuis van HSV De Dobber ‘Ons Stekkie’,  aan de Gramsbergerweg in Hardenberg. Daar werden onder het genot van een hapje en een drankje de winnaars van de wintercompetitie bekend gemaakt. Wedstrijdleider Geert Wind reikte de prijzen uit.

 

Kampioen

Stef Geertman is met 791 punten de kampioen geworden. Op de tweede plaats eindigde Jan Geertman met 782 punten. De derde plaats was voor Henk Hakkers met 779 punten. Mandrie Ligtenberg sleepte met 776 punten de vierde plaats in de wacht.

“Het was een mooie competitie met over het algemeen goede vangsten. Hopelijk doen er volgend jaar wat meer mensen mee”, aldus de organisatie.

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HSV De Dobber

Gerelateerde berichten