Moonlight Shopping in Dedemsvaart

Struinen langs verschillende kraampjes, kerstbomen en vuurkorven. Dat is een beknopte samenvatting van Moonlight Shopping in Dedemsvaart. Dedemsvaart Events zijn laatste evenement van dit jaar was 16 en 17 december 2022 weer een groot succes.

Ondanks de kou geen reden om binnen te blijven. Op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart is het laatste evenement van Dedemsvaart Events gehouden. Moonlight Shopping stond in het teken van verschillende kraampjes. Bij die kraampjes was van alles te vinden: cadeauartikelen, lekkernijen, kerstdecoraties, kerststukjes, kerstbomen en de mooiste (laatste) kerstmode.

Naast dat “Moonlight” al voor een mooie sfeer zorgde, was het kalkoventerrein omgetoverd tot een echte kerstmarkt. Verschillende lichtjes, kerstbomen en vuurkorven maakte de sfeer helemaal compleet. Altijd al een wens willen doen? Ook daar was aan gedacht. Zo was er een echte wensboom waar je jouw wens kon indienen. Verder was er ook live muziek en een echte draaimolen voor de kleinste.

Dedemsvaart Events staat bekend om het organiseren van markten. Afgelopen jaar waren er al verschillende zomermarkten georganiseerd. Het doel van deze markten is om Dedemsvaart op de kaart te zetten. Of er ook nieuwe markten voor volgend jaar gepland staan, is voor nu nog niks over bekend.

Tekst en foto’s: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

 

Gerelateerde berichten