Medaille voor brandweerman Chaudron

Renzo Chaudron is zaterdag onderscheiden met de Vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid. Hij kreeg deze opgespeld tijdens zijn afscheidsfeestje.


Renzo Chaudron heeft een medaille mogen ontvangen. Chaudron nam zaterdag afscheid van zijn collega’s in de brandweerpost Slagharen. Ook burgemeester Maarten Offinga was daarbij aanwezig en mocht hem een onderscheiding uitreiken voor zijn inzet bij de brandweerpost Slagharen.

 

De heer Chaudron begon in september 2009 als brandweervrijwilliger bij de post in Slagharen. Tot 1 januari 2023 was hij vrijwilliger aan deze post, die onderdeel uitmaakt van de Veiligheidsregio IJsselland. In de loop der jaren heeft Chaudron na de basisopleiding van manschap ook gefungeerd als chauffeur/pompbediener. Daarnaast was hij oefenleider en ademluchtmedewerker.

 

Voor zijn vrijwillige inzet gedurende 13 jaar voor de brandweer en daarmee voor de veiligheid van mens en dier werd Chaudron zaterdag onderscheiden met de Vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Gemeente Hardenberg

Gerelateerde berichten