NOOS Vechtdal Politiek vrijdag op locatie

Het radioprogramma Vechtdal Politiek van Omroep NOOS is vrijdagavond 3 maart op locatie. De uitzending is te beluisteren vanuit lunchroom BLIJ! aan de Markt 1 in Hardenberg. Ook bezoekers zijn toegestaan.

Bij de verkiezingen voor Provinciale Staten kiest u de leden van de Provinciale Staten. Elke 4 jaar kunt u stemmen op een kandidaat van een politieke partij die u de komende 4 jaar vertegenwoordigt in de Provinciale Staten. De gekozen leden van de Provinciale Staten zijn de volksvertegenwoordigers. Zij vormen het parlement van de provincie.

 

Op locatie

Vechtdal Politiek gaat vrijdag 3 maart op locatie uitzenden. Presentator Arjen Roelofs ontvangt in Lunchroom BLIJ!, aan de Markt 1 in Hardenberg, diverse gasten van verschillende politieke partijen.

Normaal duurt Vechtdal Politiek één uur. Echter voor deze speciale uitzending is drie uur vrij gemaakt. Van 19.00-22.00 uur kunt u luisteren naar deze speciale uitzending van Vechtdal Politiek. Hierdoor komen eenmalig de radioprogramma’s Listen Up! en Hoekman [FM] te vervallen.

 

U kunt erbij zijn

Geïnteresseerden kunnen de uitzending ook live bijwonen. Vechtdal Politiek begint om 19.00 en u kunt vanaf 18.30 uur naar binnen. De toegang is gratis, maar kom wel op tijd want vol is vol!

Kom vrijdag 3 maart ook naar Lunchroom BLIJ!


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten