Kans op mooie prijzen met goed gescheiden gft

ROVA houdt weer een winactie met Klaas van Kruistum. Deze keer gaat het om het goed scheiden van gft. Hang een speciale container-label aan je groene afvalcontainer en maak kans op mooie prijzen met goed gescheiden gft.

Scheid jij je afval goed? Doe dan mee met de winactie van ROVA en Klaas van Kruistum! Je maakt kans op mooie prijzen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een speciaal container-label aan jouw gft-container te hangen op de dag dat je container wordt geleegd.

 

Hoe doe je mee?


Als je mee wilt doen, kun je een containerlabel aanvragen via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. Je ontvangt een brief van ROVA met daarin het container-label. Noteer je gegevens op het label en hang het aan de gft-container. Let op dat je de gft-container met label in de periode van 14 tot en met 25 november aan de straat zet en dat jouw container alleen goed gescheiden gft bevat. In deze periode controleert ROVA willekeurig 10 containers met een label.

 

Win een waardebon ter waarde van €100,-

Wordt jouw container door ROVA gevonden? Dan controleert ROVA de inhoud. Als jouw container goed gescheiden gft bevat, win je een waardebon van €100,- die je kunt besteden bij webshop Verdraaid Goed Product.

 

Deel je deelname

Vind jij goed scheiden van afval belangrijk? Wij ook! Laat zien dat je mee doet en deel een ludieke foto van jouw gft-container voorzien van containerlabel op social media met de hashtag #RecyclenmetKlaas.

 

Recyclen met Klaas

In de voorlichtingscampagne recyclen met Klaas, zoekt Klaas uit wat er met zijn afval gebeurt. Dit keer is gft aan de beurt. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis ontstaat totdat er weer een nieuw product van wordt gemaakt. Op de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kun je zijn ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie laat ROVA zien dat het afval dat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: ROVA

Gerelateerde berichten