Zonnebloemgasten genieten van try-out

Toneelgroep Elck wat Wills heeft maandag speciaal voor De Zonnebloem opgetreden. Het was een try-out van de eigen geschreven revue in het dialect genaamd ‘Doar giet ’t hen’.


In Gebouw de Hoogenweg in Hoogenweg was er maandag 17 oktober een bijzonder gebeuren. Toneelgroep ‘Elck wat Wills‘ gaf een try-out van een eigen geschreven revue. Het verhaal speelt zich af op het platteland bij de boerderij van Gait en Geessie. Uiteraard passeren er diverse hilarische scenes met de buurvrouw Trui en haar zoon Henkie. De gasten van De Zonnebloem afdeling Hardenberg hadden de eer deze revue als eerste te bekijken. De Zonnebloem afdeling Hardenberg is een actieve afdeling voor gasten, vrijwilligers en activiteiten.

Maar voordat de show begon, werden eerst de gasten van de Zonnebloem verwelkomd. Bij binnenkomst was er voor de aanwezigen eerst een kop koffie of thee met een slagroomsoesje. De revue begon om 19.30 uur. Zowel voor Elck wat Wills en de aanwezigen een spannende avond. Er werden diverse sketches en liedjes met elkaar afgewisseld en ingehaakt op diverse actualiteiten. In de pauze was er uiteraard tijd voor een hapje en een drankje.

De 50 gasten hebben volop genoten, gelachen en meegezongen. Iedereen was het erover eens, het is een mooie revue met hilarische sketches. De Zonnebloem en haar gasten kijken terug op een zeer gezellige avond.

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Trijnie Zoer

Over Elck Wat Wills

Elck Wat Wills is een toneelvereniging in het dorpje Hoogenweg (gemeente Hardenberg). De vereniging is in 1955 opgericht door een aantal inwoners van Hoogenweg, en sindsdien zijn al heel wat toneelstukken de bühne gepasseerd. Gemiddeld bestaat de vereniging uit ongeveer 35 leden. Hun thuisbasis is ‘Het Gebouw’ te Hoogenweg.

De voorstellingen worden gegeven in ‘Het Gebouw’ te Hoogenweg en in het theater ‘De Voorveghter’ te Hardenberg.

Gerelateerde berichten