Herlancering van Omroep NOOS Na Een Korte Onderbreking

Hardenberg – We zijn verheugd om aan te kondigen dat Omroep NOOS sterk in ontwikkeling is. Om de laatste technische verbeteringen, evenals een interne verhuizing van de radio studio, af te kunnen ronden zal de zender maximaal 2 dagen uit de lucht zijn.

Dat wil zeggen dat onze programma’s en de kabelkrant tijdelijk niet te horen en te zien zullen zijn.

De stekker gaat er (tijdelijk!) uit op:
Maandag 28 en dinsdag 29 augustus

Tijdens deze korte periode van afwezigheid gaat een team van omroep NOOS met grote toewijding werken aan het verbeteren van onze uitzendtechnologie en locatie. We hebben deze kans aangegrepen om te investeren in nieuwe technologie die de kwaliteit van onze uitzendingen zal verbeteren.

De herlancering van Omroep NOOS markeert een nieuw hoofdstuk in ons streven om hoogwaardige en boeiende informatie en programma’s aan te bieden aan onze kijkers en luisteraars.

Blijf op de hoogte van onze aankondigingen en updates via de officiële kanalen van Omroep NOOS op social media en onze website www.omroepnoos.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Arjen Roelofs
voorzitter omroep NOOS
0621247806
arjenroelofs@omroepnoos.nl

Over Omroep NOOS:

Omroep NOOS staat voor Stichting publieke lokale omroep Noordoost Overijssel en is al vele jaren een vertrouwde bron van entertainment en informatie voor luisteraars in deze regio. Met een diverse reeks programma’s, muziekgenres en live shows en de kabelkrant, streven we ernaar om hoogwaardige content te bieden die aansluit bij de interesses van ons publiek.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Omroep NOOS

Gerelateerde berichten