Repair café bij de Koppel

Op zaterdag 2 september vind je weer een gezellig Repair Café bij De Koppel. Inloop tussen 13.00 en 15.00 uur. Dat de vrijwilligers van het Repair Café niet voor niets zaterdag 2 september in hun agenda hebben staan, is nu al zeker. De afgelopen keren bleek wel dat er grote behoefte is aan handige Harries en Harriëttes, die je helpen bij het maken van je spullen.

Nee, aan wasmachines beginnen ze niet, maar koffiezetapparaten, klokken, wekkerradio’s, speelgoed, kortom heel veel spullen verlaten gerepareerd het pand om aan een tweede leven te beginnen. En dat scheelt geld, maar ook grondstoffen en de uitstoot van CO2.

Heb je ook kapotte spullen en wil je hulp van een vrijwilliger van het Repair Café, wees er dan op tijd bij, om teleurstelling te voorkomen. Ben je goed geholpen? Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Repair Café Hardenberg vindt plaats op zaterdag 2 september, inloop van 13.00 tot 15.00 uur in natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8, 7772 Hardenberg.

Voor meer informatie tel. 0523 273388 of info@dekoppel.com.

Kijk ook eens op www.dekoppel.com en www.repaircafehardenberg.nl.

De energiecoaches van het Startpunt duurzaam Hardenberg zijn niet meer aanwezig bij De Koppel. Maar huisbezoeken kunnen wel gewoon aangevraagd worden.

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten