Rockband Bar&Booz speelt in openluchttheater Balkbrug

Zaterdag 9 september staan de 4 mannen van Bar&Booz in Balkbrug garant voor een gezellig avondje uit in het Openluchttheater.

Zeg je Balkbrug, dan zeg je Bar&Booz en andersom (sterker nog: het klinkt ook hetzelfde als je het heel snel zegt en misschien wat gedronken hebt). Daarom zal het vorige optreden van 4 jaar geleden wellicht nog wel ergens een plekje in het regionaal collectief geheugen hebben.

Inmiddels vaart de band een andere koers. Dat betekent een gevarieerde set met veel nieuwe (rock)nummers van de jaren 60 tot heden. Deze worden gebracht met spelvreugde en enthousiasme wat doorgaans uitnodigt tot meezingen en -dansen. Om de participatie verder te vergroten is er speciaal voor dit optreden de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen. Zolang de gevraagde nummers op onze setlijst staan, zullen we deze ook daadwerkelijk spelen. Waar maak je dat nou nog mee.

Samenstelling

Bar&Booz anno nu bestaat uit: Richard (zang, gitaar), Robin (toetsen, mondharp), Berry (drums) en Luuk (bas). Ze zien jullie graag verschijnen om er samen een geslaagd feestje van te maken.

Aanvang: 21:00 uur

Openluchttheater, Hoogeveenseweg 36, Balkbrug

https://www.facebook.com/openluchttheateravereest

https://www.openluchttheateravereest.com.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Bar & Booz

Gerelateerde berichten