Hard voor Muziek Talentstage van het Strawberry Fields Festival!

Wederom slaan Hard voor Muziek en Cultuurkoepel Vechtdal de handen ineen om een te gek talentstage te organiseren op het Strawberry Fields Festival!

Dit jaar zal de selectie online plaatsvinden. Je kunt je aanmelden door een aantal filmpjes of opnames in te sturen, hierop zal de jurering gebaseerd worden. Uiteindelijk staan er maar liefst drie acts op de talentstage, en wie weet ben jij daar één van!

Geschiedenis

Hard voor Muziek is ontstaan in 2012 toen Hardenberg 650 jaar bestond en ontpopte zich al snel tot een veelzijdige muzikale talentenjacht onder Hardenbergse jongeren én ouderen. Eigenlijk is er in de afgelopen jaren weinig veranderd. Nog steeds is het prima als je nog maar net speelt of al heel ervaren bent, alleen speelt of met een complete band. Alles mag! Van viool tot hardrock, van one-man-show tot 10- koppige funkband. Als het maar uit jezelf komt, en je plezier hebt in het maken van muziek!

Verbinding!

Talentontwikkeling staat nog steeds voorop, en winnen is nog steeds niet belangrijk. Daarnaast is verbinding erg belangrijk. Want hoe leuk is het om als gitarist vanuit je slaapkamer ineens met andere muzikanten van jou leeftijd op een podium te staan! De doelgroep is wel een beetje aangepast, want Hard voor Muziek richt zich vanaf nu alleen nog maar op kinderen en jongeren tot 21 uit de gehele regio. Kijk voor meer spelregels op de website hardvoormuziek.nl en geef je op voor 25 mei.

….en wie weet tot ziens op 13 juli op het Hard voor Muziek Talentstage!


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Hard voor muziek

Gerelateerde berichten