Kunst in het Saxenburgh Medisch Centrum

Vorige week werden in het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg een aantal vitrines met kunstwerken van HardenbergArt officieel in gebruik genomen.

De werken maken deel uit van een wisselende collectie ‘kleinkunst’ van diverse professioneel werkende beeldend kunstenaars uit de regio en daarbuiten.

Vier vitrines

De vier vitrines plus de expositietafels in de binnentuin, met bronzen beelden van Jaap van Meeuwen, zijn een aanwinst voor het ziekenhuis; het initiatief hiervoor is genomen door de Stichting Vrienden van Saxenburgh, in samenwerking met de voorzitter van HardenbergArt, de heer Gert Gerrits.

Meer info

Voor informatie over de kunstwerken kunt u contact opnemen met HardenbergArt (info@hardenbergart.nl). Ook kunt even binnenlopen bij HardenbergArt in het LOC+ te Hardenberg, medewerkers zijn aanwezig: wo.do.vr. 14.00 tot 17.00 uur en za. 11.00 tot 14.00 uur.

Op de foto, genomen door Geert Westerhof: de heer Gellekink, lid Raad van Bestuur van St. Saxenburgh, Gert Gerrits, voorzitter van HardenbergArt, en Willemien Bulthuis als verbindende factor.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Geert Westerhof

Gerelateerde berichten