Gouden jubileum zorgcentrum ’t Welgelegen

Zorgcentrum ’t Welgelegen in Gramsbergen bestaat 50 jaar. Dit jubileum werd dinsdag 4 oktober uitgebreid gevierd. De feestelijkheden stonden in het teken dat de ouderenzorg in Gramsbergen in 1972 haar eigen gebouw kreeg.


Tijdens een feestelijk officieel moment stond de organisatie samen met bewoners, medewerkers en genodigden stil bij dit gouden jubileum. Wouter van der Kam, voorzitter van de Raad van Bestuur van Saxenburgh, blikte tijdens een feestelijke ceremonie terug op de geschiedenis van ’t Welgelegen. Voor alle aanwezigen was koffie met feestgebak. Van SDG Ane was een kwartet aanwezig voor het spelen van het Wilhelmus en het Gramsbergen lied.

Het jubileum werd gevierd met bewoners van het zorgcentrum en de aanleunwoningen, de medewerkers en bezoekers van het wijksteunpunt. Ook andere collega’s in de zorg kwamen nog even langs. Alle medewerkers bij elkaar getrommeld voor het maken van groepsfoto’s.

De hele locatie was vanwege het jubileum goud versierd. In het wijksteunpunt van ’t Welgelegen was een doorlopende fotoshow te zien over de afgelopen 50 jaar.  ‘t Welgelegen staat midden in de Gramsberger samenleving, met veel aandacht en warmte over en weer. De hele week worden er in het zorgcentrum nog diverse activiteiten gehouden, met muziek en uiteraard het ophalen van herinneringen.

Tekst en foto’s: Harry Kruiper, Omroep NOOS

 
 

 

Gerelateerde berichten