Geslaagd talentenconcert Juliana Den Ham

Muziekvereniging Juliana Den Ham hield afgelopen week, dinsdag 18 april, haar jaarlijkse talentenconcert. Wat voorheen het jeugdconcert werd genoemd was nu een concert met talenten van alle leeftijden.

Het jaarlijkse talentenconcert was tevens de afsluiting van de clinic ‘eindeloos talent’. Hierin hebben volwassenen in 10 workshops kennis gemaakt met een instrument naar keuze. Samen met begeleiding van enkele leden van Juliana, speelden zij nu al enkele fraaie stukken muziek. Hiermee bleek deze clinic voor Juliana een groot succes en volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar.

Naast deze clinic presenteerde zich ook de jonge talenten van de majorettes die duidelijk maakten dat dit toch veel meer inhoudt dan de bekende straatoptredens; zij zijn ook vaak te zien op wedstrijden door heel Nederland. De slagwerkgroep toonde onder andere hun talent met de welbekende boomwhackers en het B-orkest liet stukken horen die ze in juni op het jeugdfestival in Borne gaan spelen. Ook de jongste muzikanten in het C-orkest en van de AMV (Algemene Muzikale Vorming) bleken talentvol en lieten mooie muziek horen. Het publiek genoot van de optredens en heeft kunnen zien dat Juliana den Ham bruist van het talent!


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron en foto: Muziekvereniging Juliana Den Ham

Gerelateerde berichten