Majorettes Juliana Den Ham succesvol

De majorettes van Muziekvereniging Juliana Den Ham kijken vol trots terug op een succesvolle wedstrijd. Deze wedstrijd was afgelopen zaterdag in Arnhem.

Alle meiden hebben zich van hun beste kant laten zien. Voor een aantal van hen was het ook nog eens de eerste keer dat ze hun nieuwe show op een wedstrijd konden opvoeren. Daarbij completeerden mooie nieuwe tenues het geheel. Een aantal dames heeft de keuze gemaakt om dit jaar internationaal te gaan. Dat betekent dat ze in een andere klasse uitkomen om zich zo te kunnen plaatsen voor internationale wedstrijden.

 

Team 3 deed het afgelopen zaterdag zo geweldig, dat ze boven de 85 punten scoorden. Daarmee heeft het team promotie behaald! Al met al zijn veel dames flink in de prijzen gevallen. Want met 10 keer goud, 7 keer zilver en 1 bronzen plak kon de groep zeer tevreden huiswaarts keren.

Alissa Bolks van team 3 mag zich na deze wedstrijd ‘Star of the day’ noemen. Zij is opgevallen bij de jury en mocht deze aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen. Voor de meiden van Juliana Den Ham was dit de eerste veelbelovende wedstrijd in het nieuwe seizoen.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron en foto: Muziekvereniging Juliana Den Ham

Gerelateerde berichten