Evenementenhal Hardenberg ook sneltestlocatie

Vanaf maandag 26 april is Evenementenhal Hardenberg ook sneltestlocatie.

Evenementenhal Hardenberg en Corona Sneltest Point hebben samen een sneltestlocatie ingericht in de Evenementenhal. Deze sneltestlocatie is voor bedrijven, scholen en instanties. Vanaf maandag 26 april kunnen onder andere alle organisaties met een Kamer van Koophandel-inschrijving, waaronder ook zzp’ers, eenmanszaken, vof’s en overige instanties voor een sneltest terecht. Daarnaast kunnen werkgevers en werknemers zich ook laten testen als ze met iemand die positief is getest in contact zijn geweest (contactonderzoek). Deze diensten worden vergoed door het Ministerie van VWS en kost de opdrachtgever niets.

Een beperkt aantal geaccrediteerde instanties zoals Corona Sneltest Point mogen deze sneltesten (zogeheten antigeen testen) uitvoeren. Aanmelden kan via de website van Corona Sneltest Point. Door het grote aanbod is er genoeg plek om direct online een afspraak in te plannen, daarna richting de Coronasneltestpoint en 15 minuten na de test komt de uitslag via de mail binnen.

Binnenkort zal ook PCR testen inclusief reiscertificaat worden aangeboden, waarbij er snel gehandeld kan worden: voor 12.00 uur getest en voor 21.00 uur uitslag in de mail.

Gerelateerde artikelen