Glasvezelnetwerk wordt uitgebreid

Er komt glasvezel in Balkbrug, Bergentheim, Bruchterveld, Dedemsvaart, Kloosterhaar, Lutten, Mariënberg, Schuinesloot, Sibculo en Slagharen.

Goed nieuws voor de inwoners, want tijdens de glasvezelcampagne zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen om in deze dorpen glasvezel aan te leggen. Naar verwachting start de aanleg in het derde kwartaal van 2021. Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws.


Daisy Meekes, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs, verenigingen en lokale verkopers hebben, zelfs in deze coronatijd, alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”


Daisy Meekes: “Gezien de bijzondere tijd waarin we leven, merken we dat we nog niet iedereen goed hebben kunnen bereiken. Inwoners krijgen daarom nog de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Online.nl of Weserve. Doen zij dit uiterlijk op 31 mei 2021, dan hoeven ze geen extra na-aansluitkosten van €650,- te betalen en profiteren ze van een scherp welkomstaanbod.” Mocht u dan toch nog een glasvezelaansluiting willen, dan kunt u zich tot en met 31 mei gratis aanmelden via gavoorglasvezel.nl.

Gerelateerde artikelen