Drie SNO-leden Scheidsrechter van Verdienste

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken is trots dat drie leden door de KNVB zijn gehuldigd als Scheidsrechter van Verdienste.

Trots laat het bestuur van scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) weten dat drie leden door de KNVB zijn gehuldigd als Scheidsrechter van Verdienste. Het betreft de heren Hans Luiken uit Hardenberg, Johan Schwarte uit Hellendoorn en Anton Koopmans uit Nijverdal.

 


Hans Luiken ontvangt de oorkonde en bijbehorende speld uit handen van KNVB medewerker Lennart Fledderus.

 

*Hans Luiken uit Hardenberg is veertig jaar actief als scheidsrechter. Luiken heeft jaren senioren gefloten en is nu actief in het jeugdvoetbal.

 

*Johan Schwarte uit Hellendoorn is al 51 jaar actief als scheidsrechter. Binnen onze scheidsrechtersvereniging heeft hij alle mogelijke taken vervuld. Johan heeft nu alle mogelijke onderscheidingen, welke de KNVB uitreikt aan KNVB officials, in zijn bezit. Een prachtig unicum.

 

*Anton Koopmans uit Nijverdal heeft in 1975 zijn diploma als scheidsrechter behaald en is sindsdien nog steeds actief in het seniorenvoetbal.

 

Het bestuur van SNO wil de heren van harte feliciteren met deze prachtige onderscheiding: “Wij hopen dat ze mogen fungeren als rolmodellen voor de jonge(re) generaties. Je niet uit de weg laten slaan door tegenslagen en decennia lang oprecht genieten van een prachtige hobby!”

 

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: SNO

 

Gerelateerde berichten