DJ Benn uit Hardenberg maakt kans op de titel Populairste Party DJ van Nederland

DJ Benn uit onze eigen regio Hardenberg heeft aangekondigd dat hij in de race is voor de felbegeerde titel van ‘Populairste Party DJ van Nederland’. Met een indrukwekkende carrière en een sterke lokale connectie, is DJ Benn een bron van trots voor onze gemeenschap.

In 2019 maakte DJ Benn zijn entree bij de Party Awards door een nominatie te bemachtigen in de categorie ‘Populairste Opkomende Party DJ’. Toen wist hij al een indrukwekkende vierde plaats te behalen te midden van 49 genomineerden. Maar nu, in 2023, stijgt DJ Benn naar nieuwe hoogten met zijn nominatie in de categorie ‘Populairste Party DJ’ van Nederland. Deze categorie is gereserveerd voor de gevestigde DJ’s in de entertainment- en horecabranche van ons land.

Wat deze nominatie extra bijzonder maakt, is het feit dat DJ Benn afkomstig is uit onze eigen regio, Hardenberg. Zijn succes is een bron van trots voor onze gemeenschap, en zijn nominatie in deze prestigieuze categorie toont aan dat talent en toewijding beloond worden.

De weg naar deze titel is echter niet zonder uitdagingen geweest. DJ Benn heeft zijn vakmanschap en vastberadenheid getoond, met name tijdens de turbulente periode van de coronacrisis. Hij herinnert zich hoe hij in één weekend van een volle agenda met geweldige boekingen naar een lege agenda zonder toekomstperspectief ging. Dit is een ervaring die velen in de horeca- en entertainmentindustrie hebben gedeeld, en het benadrukt de impact van de pandemie op de branche. Maar DJ Benn heeft de onzekere periode overwonnen en is verheugd dat de branche weer in volle gang is. Het draaien op diverse locaties in het land geeft hem nog steeds een enorme kick, en hij kijkt met name uit naar het evenement ‘Pump up the 90’s’ in de Evenementenhal op 9 december.

Om de felbegeerde award voor ‘Populairste Party DJ van Nederland’ in de wacht te slepen, heeft DJ Benn de steun van iedere muziekliefhebber, feestganger en bewonderaar nodig. Iedereen wordt aangemoedigd om te stemmen en DJ Benn te helpen deze prestigieuze titel te veroveren.

Stemmen kan heel eenvoudig via SMS door “PA DJ BENN” te sturen naar 3010 (€1,10 per ontvangen bericht). Stemmen is tevens gratis mogelijk via de website www.partyawards.nl/.

De Party Awards, waar de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt wordt, zullen plaatsvinden op 29 november in Studio 76 in Etten-Leur. Het belooft een spannende avond te worden waar DJ Benn zijn kans zal grijpen om te schitteren en onze regio Hardenberg te vertegenwoordigen.

Laten we samen onze lokale trots, DJ Benn, ondersteunen en hem helpen de titel ‘Populairste Party DJ van Nederland’ te veroveren. Uw stem kan het verschil maken en bijdragen aan de erkenning van zijn buitengewone talent en doorzettingsvermogen.

 


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten