Huiveringwekkend Griezelen in Sibculo: Durf jij de Nacht van de Spoken aan?

In de duistere maand oktober neemt de greep van Halloween gestaag toe in Nederland, geïnspireerd door de griezelige traditie die Amerika al jaren in haar greep houdt. Pretparken worden getransformeerd tot ware Halloweenparken, en spookhuizen komen angstaanjagend tot leven.

In het kleine dorp Sibculo is de tijd aangebroken om te huiveren en de moedigen onder ons kunnen hun hart ophalen. Op zaterdagavond 28 oktober staat Si-Joe garant voor een huiveringwekkende spooktocht, een ervaring verdeeld over twee angstaanjagende ronden. De eerste, geschikt voor de jonge durfallen, begint om 18.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Deelnemers kunnen vooraf lampjes aanschaffen om de spoken te verjagen in het maanverlichte duister.

Voor de ware helden is er de tweede ronde, van 20.00 uur tot 23.00 uur. Deze ronde belooft een extra dosis angstaanjagende belevenissen, niet voor de zwakkeren van hart. De spooktocht vindt plaats bij de Spartelvijver aan de Gemeenteweg 65 in Sibculo. Eenieder is welkom om deel te nemen, aanmelden vooraf is niet nodig, slechts een bescheiden bijdrage is vereist om de spoken te trotseren.

Maar dat is niet het enige! Op 27 oktober zullen duistere versieringen Sibculo veranderen in een lugubere omgeving, wachtend op dappere kinderen die ’trick or treat’ durven te spelen. De meest huiveringwekkend versierde tuin wordt beloond met 10 kaartjes voor de spooktocht, terwijl de engst uitgedoste kinderen eveneens in de prijzen vallen. Buurtvereniging de Voorakkers zal groots uitpakken, en deze avond belooft een spookachtig succes te worden!

Durf jij deze huiveringwekkende nacht aan?


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten