Cursus verenigingsscheidsrechter

Veel regionale voetbalverenigingen hebben te kampen met tekorten aan clubscheidsrechters! SNO Nijverdal heeft gezamenlijk met de clubs uit de regio de handen ineengeslagen om hier actie op te ondernemen!

In samenspraak met KNVB docent Ernst van der Hoek, de Technische Commissie van SNO Nijverdal en de voetbalvereniging RKSV De Zweef uit Nijverdal, verzorgt Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken een cursus Verenigingsscheidsrechter!

SNO werkt samen met de clubs uit Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Rijssen en Holten om aan het tekort aan verenigingsscheidsrechters te werken.

 

Lijkt het jou leuk om voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken? Dan ben jij de juiste persoon om scheidsrechter te worden! SNO zorgt tijdens de opleiding ‘Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal’ voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij jouw eigen club.

 

De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers te maken met opdrachten, spelregelquizzen, oefeningen en reflectie op de eigen wedstrijden. De eerste twee theorieavonden staan gepland voor maandag 1 november en maandag 6 december. De cursus zal plaatsvinden bij RKSV de Zweef in Nijverdal. Na de winterstop staat een derde en afsluitende bijeenkomst gepland. Tussendoor zullen de deelnemers wedstrijden fluiten en hierbij worden voorzien van feedback door gediplomeerde praktijkbegeleiders van SNO Nijverdal.

 

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze cursus? Neem vrijblijvend contact op met SNO Nijverdal. Je kunt een e-mail sturen naar Maurice Paarhuis. Hij is te bereiken onder het volgende e-mailadres: maurice-paarhuis@hotmail.com.

 

Op de foto de jonge talentvolle arbiters uit de regio – van links naar rechts: Jos Olsman, Stan Endeman en Rutger Beun
Foto: VV Staphorst
Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten