Camperbeurs Hardenberg eerste dag al goed bezocht

Camperbeurs Hardenberg kent op de eerste dag al een recordaantal aan bezoekers. Camperbeurs Hardenberg opende vrijdag 23 september haar deuren voor de driedaagse beurs in Evenementenhal Hardenberg.

Een recordaantal van ruim 90 exposanten presenteert hier hun aanbod van nieuwe en tweedehands campers, mini-campers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook een recordaantal aan bezoekers op de eerste van de drie dagen.

Patrick Drenthen van Easyfairs, liet weten dat er op deze eerste vrijdag rond 14.00 uur al 3100 bezoekers waren geteld. “Dat is al de helft van wat er normaal in drie dagen komt”, vertelt hij enthousiast. “De piek van bezoekers ligt bij consumentenbeurzen meestal rond 10.00 uur, dan staat er al een rij voor de deur. Ook worden kaarten nu steeds meer online gekocht. Eerder was dit nog 20 procent van de kaarten, nu ligt dat percentage al op 80 procent. Dat is wel heel prettig, want dan kun je alvast rekening houden met onder andere je inkopen”, laat Patrick weten.

Op de beurs lieten de bezoekers zich over allerlei zaken informeren. Want naast campers worden allerlei camperaccessoires te koop aangeboden. Ook elektrische vouwfietsen waren in trek. Ook werden presentaties goed bezocht. De grootste camperbeurs van Nederland is nog op zaterdag 24 en zondag 25 september van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken.

Gerelateerde berichten