Campagne ‘FRIS is…’ ter seizoensversterking

Platform Gastvrij Hardenberg start met het ‘Actieplan Seizoensversterking’. Zij presenteert de campagne ‘FRIS is…’. Daarmee roept zij alle ondernemers en organisaties op om mee te doen. Samen zorgen voor een sterker toeristisch seizoen in de regio Hardenberg.

Wethouder Werner ten Kate: “De vrijetijdseconomie is een belangrijke sector in regio Hardenberg. Het Platform Gastvrij Hardenberg heeft gezamenlijk een mooie campagne opgezet om onze vrijetijdseconomie een boost geven. Daarnaast ondersteunen we hiermee onze lokale ondernemers in het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.”

 

FRIS is… de regio Hardenberg

In het Vechtdal ligt de regio Hardenberg: dé vrijetijdsregio van Nederland. De streek van tegenstellingen en balans. Waar spanning en ontspanning samenkomen. Net als gezond en genieten. Nieuwe energie en inspiratie voor jong en oud. Hier is altijd iets te zien, proeven of beleven. Puur en eerlijk.

 

Aanbod en promotie

In 2023 draait het om ‘Smaak’ en ‘Streekproducten’. Het platform moedigt vrijetijdsondernemers, horeca, producenten en retail aan om mee te doen. En om smaak en streekproducten mee te nemen in aanbodontwikkeling en marketingactiviteiten.

 

Het themajaar ‘Smaak’ begint met het witte goud

Een mooie kans hiervoor is bijvoorbeeld de Week van de Smaak (van 7 april tot en met 15 april). Er zijn nu al bijna 10 activiteiten! Zoals de ‘grootste lunch in het Reestdal’ bij Zuivelboerderij De Waard. De lancering van de Proefpalen. Een pop-up aspergediner van Het Streekmaal. En de lancering van het BOER-INN concept.

 

Meld je activiteiten bij Anieke van Wijnen (Ondernemershuis Vechtdal) via anieke@ondernemershuisvechtdal.nl. De toolkit vind je op www.visithardenberg.nl/fris.

 

Oproep aan vrijetijdsondernemers: doe ook mee

Platform Gastvrij Hardenberg kijkt uit naar de samenwerking met alle ondernemers en organisaties. Om samen een succesvolle campagne neer te zetten. En te zorgen voor versterking van het toeristisch seizoen in de regio Hardenberg. Met samenwerken en speciale activiteiten in dit thema zet de regio Hardenbreg zich nog beter op de kaart buiten de schoolvakanties.

 

Ontdek de smaak van de regio

Woon je in de regio Hardenberg? En wil je het Hardenbergse platteland beleven of proeven tijdens de Week van de Smaak? Bekijk dan alle activiteiten op visithardenberg.nl/weekvandesmaak.

 

Vanaf 7 april kun je een overnachting in de Skyte Lodge bij De Klashorst winnen. Je kunt dan ook nog eens relaxen in de biertub met bier van Brouwerij Avereest! Wil je weten wat je hiervoor moet doen? Houd de social mediakanalen in de gaten!

 

Actieplan Seizoensversterking is in december 2022 van start gegaan.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Gemeente Hardenberg

Gerelateerde berichten