Open dag Voedselbank Hardenberg-Ommen

Iedereen die nieuwsgierig is naar het werk van de Voedselbank is welkom om zaterdag 1 april tussen 10.00 en 13.00 uur te komen kijken. De vrijwilligers houden een open dag in het pand van de Voedselbank Hardenberg-Ommen aan de Nijverheidsstraat 2 in Hardenberg.

Wil je een zien wat er nou dagelijks gebeurt bij een Voedselbank? Vind je het interessant waar de producten vandaan komen. Wil je weten wie er allemaal in aanmerking komen voor een wekelijks pakket? Of wat er in zo’n wekelijks pakket zit? Dan kun je zaterdag 1 april, tijdens de open dag, een kijkje nemen bij Voedselbank Hardenberg-Ommen. De vrijwilligers staan klaar om iedereen rond te leiden en uit te leggen wat er dagelijks wordt gedaan voor de momenteel 800 cliënten.

 

Bestuursvoorzitter Henk Brink: “We nodigen iedereen uit om zaterdag binnen te komen kijken. Inwoners die nieuwsgierig zijn, maar ook onze gulle leveranciers en sponsoren, hulpverleners, de politiek en het gemeentebestuur. En zaterdag kunnen bijvoorbeeld ook de gezinnen van onze vrijwilligers zien waar hun tijd aan gespendeerd wordt.”

 

Henk laat weten dat er nog steeds vrijwilligers gezocht worden: “Misschien zijn er ook nog mensen die op zoek zijn naar leuk vrijwilligerswerk. Dit is de gelegenheid om eerst vrijblijvend te komen kijken. Maar eigenlijk is dus iedereen die nieuwsgierig is gewoon welkom. De vrijwilligers staan in klaar om iedere bezoeker te woord te staan en een kopje koffie of ranja aan te bieden.”

 

Henk Brink is sinds 1 januari 2023 de nieuwe bestuursvoorzitter van Voedselbank Ommen-Hardenberg. Tijdens deze open dag kunt u ook met hem kennismaken. Meer over de presentatie van Henk als voorzitter leest u via deze link.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Voedselbank Hardenberg-Ommen

Gerelateerde artikelen