Benefietconcert in De Hoeksteen Bergentheim: Muzikale Harmonie Voor Een Goed Doel

Op 9 februari verzamelde 350 bezoekers zich in De Hoeksteen voor een muzikale avond. Het benefietconcert bracht enkele van de meest getalenteerde muzikanten en koren samen, met als doel steun te bieden aan Roemenië.

Onder leiding van dirigent Minne Veldman bracht het Vechtdal Mannenkoor Heemse zijn krachtige stemmen ten gehore, samen met het Christelijk Koor Voices Ijsselmuiden en het Christelijk Koor Praise the Lord Notter, onder de bezielende leiding van Jan Quintus Zwart. Deze samenwerking resulteerde in een onvergetelijke ervaring van harmonie en verbondenheid.

Het publiek werd verder verrast door de indrukwekkende solo-optredens van Judith Godeke, die met haar stem de aanwezigen zichtbaar raakte, en Cloë Elsenaar, die met haar virtuoze vioolspel zeker tot haar recht kwam in de Hoeksteen.

De meeslepende klanken van organist Ronald Ijmker en pianist Jan Lenselink vulden de zaal, waardoor de avond niet alleen geslaagd was voor de kas van het Roemenië comité Bergentheim, maar ook zeker voor de bezoekers.


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten