Back Home Hardenberg ook in 2023

Vanaf 2016 zijn het de twee heren Jan Gerrits en Henk Stoeten die ieder jaar weer alles uit de kast halen om er een perfecte avond Back Home neer te zetten, zo ook voor 11 februari 2023.

Ga een avondje terug in de tijd, tijdens Back Home! Wie wil dat nu niet? Met je vrienden, buren, familie of collega’s genieten van de beste hits uit de jaren 70 en 80. Tijdens deze avond heb jij gegarandeerd de Disco Fever weer helemaal te pakken. Ga uit je dak op nummers van de Bee Gees, Tramps, Tavares, The Sweet, Mud, Status Quo, ABBA en vele andere. Het is niet alleen de muziek wat u terug brengt naar die jaren, maar ook de beelden die op diverse schermen vertoond worden zullen dit alleen maar versterken.

 

Pak dus je discoschoenen alvast uit de kast, want stilstaan op de mooie verlichte dansvloer is onmogelijk. De sfeervolle zaal wordt omgetoverd tot een heus discopaleis inclusief lichteffecten, spiegelbollen en een verlichte dansvloer uit de jaren ’70 is de final touch. Niets is te gek, kom als jezelf of helemaal verkleed en laat je helemaal gaan op de 50 m2 verlichte ‘Saturday Night Fever’ dansvloer.

 

De entreekaarten zijn inmiddels al beschikbaar via de bekende verkoopadressen. Stap vanaf 20.30 uur de grote zaal van Zalencentrum Mulder in Hardenberg binnen tijdens BACK HOME. Ga deze avond mee terug in de tijd, bij dit feest dat geheel in het teken staat van de 70’s & 80’s.

 

Tekst en Bron: Henk Stoeten, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten