Vlooienmarkt in Diamanthal Balkbrug

In de Diamanthal in Balkbrug wordt zaterdag 22 oktober weer een vlooienmarkt gehouden. Er is weer van alles te koop, maandelijks bezetten zo’n 100 standhouders de hallen.


De vorige markt was op 24 september, deze werd als erg gezellig ervaren en er waren veel bezoekers. Kenmerkend voor de markten zijn de gemoedelijke en gezellige sfeer. Dit en de lage toegangsprijs garanderen een groot aantal bezoekers. Deze vlooienmarkten hebben inmiddels een vaste plaats verworven bij een zeer groot publiek, want veelal voor een habbekrats ben je de gelukkige bezitter van iets waar je al lang naar gezocht hebt. Voor het publiek gaan de deuren om 8.00 uur open, de markt duurt tot circa 13.00 uur. De Diamanthal is te vinden aan de Hoogeveenseweg 38 in Balkbrug. Bij de manege is een grote parkeerplaats, waar u gratis kunt parkeren. Voor een kleine prijs kun je de vlooienmarkt bezoeken.

 

Voor standhouders

De te verkopen spullen kun je op de manegebodem, een heldere kunststof wedstrijdbodem, plaatsen. Je mag natuurlijk ook op zelf meegebrachte kleden, schragen of tafeltjes je spulletjes uitstallen. Omdat het een vlooienmarkt betreft, moet minimaal 70% van de aangeboden goederen uit gebruikte, overjarige of ambachtelijke/hobbymatig vervaardigde spullen bestaan!

Om 6.00 uur gaan de deuren voor de standhouders open. Standhouders kunnen met de auto, eventueel met aanhanger, naar binnen rijden. Na het uitladen moet de auto zo spoedig mogelijk buiten de hal worden geplaatst. Uiterlijk 8.00 uur moeten standhouders alles spulletjes binnen hebben staan, want dan wordt de hal voor het publiek geopend.

 

Vragen of meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over de markt dan kun je mailen naar: vlooienmarkt@diamanthal.nl
Wil je ook als standhouder op de markt staan, dat kan nog voor de markten op 22 oktober, 26 november of 24 december.
Je kunt je alleen telefonisch aanmelden bij Klaasje Veldman tel: 0529 – 484034 of 06 – 51891916.
Geef je tijdig of in ieder geval uiterlijk donderdag voorafgaand aan de markt op want VOL = VOL

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde artikelen