Open huis Noaber

Noaber Hardenberg aan De Brink 36 is een ruimte voor ontmoeting. Onder het genot van een kop koffie kan men andere mensen leren kennen, een praatje maken, een boek lezen, een potje biljarten of een spelletje spelen. Op 25 november is er Open Huis.

Er is een ruime inbrengwinkel waar 2e hands spullen, voornamelijk boeken, spelletjes, speelgoed en kleding, kan worden ingebracht en dat door vrijwilligers wordt verkocht.

In deze winkel verkopen Kisanet en Sase, beiden afkomstig uit Eritrea en al jarenlang wonend in Hardenberg, producten uit de hoorn van Afrika, zoals specerijen, kruiden en de wereldberoemde koffie uit Eritrea. Tijdens het open huis kan men kennis maken met traditionele Eritrese koffieceremonie die staat voor gastvrijheid en verbinding.

Ook kan men die dag kennis maken met de authentieke smaken uit de Caribean. Marlon en Leroy, beide afkomstig uit Jamaica en al jaren woonachtig in Hardenberg, bereiden hapjes en drankjes met producten uit hun eigen assortiment dat ook bij Noaber wordt verkocht.

Open Huis bij Noaber op 25 november.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto’s: IK Zevenmaal

Gerelateerde berichten