Actie borrel/amusepakketten dankbaar ontvangen

De tweede batch van de in totaal 800 Borrel/Amuse Boxen van Dos Pimientos en Jaap’s Kitchen is onlangs overgedragen aan de logistieke afdeling van Saxenburgh. Daarmee is de actie beëindigd.

Een paar weken geleden plaatsten wij een oproep via onze website en facebookpagina. De oproep heeft helaas geen extra giften meer opgebracht. Toch is de actie er niet minder succesvol om geweest.
Er konden voor € 10.000,- toch nog 800 Borrel/Amuse Boxen ingekocht worden bij Dos Pimientos en Jaap’s Kitchen om uit te delen aan de medewerkers in de zorg. Zo werd de lokale horeca gesteund en kregen zorgmedewerkers een blijk van waardering. De amusepakketten zijn door het personeel van de Saxenburgh Groep dan ook met grote dankbaarheid ontvangen.

 

Logistiek
Vanuit het Saxenburgh bestuur was besloten om de Borrel/Amuse Boxen evenredig te verspreiden over alle vestigingen van Saxenburgh in deze regio, de pakketten zijn verspreid in Coevorden, Gramsbergen, Hardenberg, Ommen. De verspreiding van de pakketten is een behoorlijke actie die is opgepakt door de logistieke afdeling van Saxenburgh.

 

 

Social Media
De actie heeft bekendheid gekregen waarbij ook de lokale Omroep NOOS er aandacht aan heeft geschonken via de socials, de kabelkrant, enzovoort. Binnen de Saxenburgh Groep zijn de pakketten als een zeer welkome en gewaardeerde actie ontvangen (zie onderstaand bericht van het ’t Vlierhuis).

 

      

 

Toch succesvol
Al met al mag gezegd worden dat de actie een groot succes is geweest waar de initiatiefnemers iedereen die hier belangeloos en anoniem heeft gedoneerd en/of aan heeft meegewerkt, enorm dankbaar voor zijn. Voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt volgt er nog een blijk van waardering dat op dit moment in productie is. Ook deze geste wordt, door een anonieme sponsor, kosteloos beschikbaar gesteld. Langs deze weg laten de initiatiefnemers weten dat ze alle gulle gevers dankbaar zijn.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben neem dan gerust contact met Reinoud Hofsink.
Telefoon: 06 238 551 47 of E-mail: reinoud.hofsink@gmail.com.

 

Gerelateerde berichten