Harnbarg Metal Fest in een nieuw jasje was een succes

Harnbarg Metal Fest 2023 was zonder twijfel een episch spektakel voor metalheads, met een indrukwekkende line-up van toonaangevende black, death, trash en doom metalbands. Het tweedaagse festival vond plaats op 13 en 14 oktober in de evenementenhal van Hardenberg en wist metalenthousiastelingen vanuit binnen- en buitenland aan te trekken.

Op vrijdag de 13e oktober betraden de metalheads de wereld van black metal, waar Ancient als headliner een episch optreden verzorgde. Andere opmerkelijke bands, waaronder Oblivion en Asgrauw, brachten hun rauwe energie en duistere melodieën op het podium, waarmee ze de harten van het publiek veroverden.

Zaterdag de 14e oktober bood een eclectische mix van metalgenres, waarbij bands zoals Man as Plaque, Vidarr en Morphetik de zaal deden daveren met hun verpletterende optredens. De variëteit in muzikale stijlen zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor de aanwezigen.

Met het succes van deze editie in het achterhoofd staat de volgende editie alweer gepland voor volgend jaar. Metalheads kunnen zich alvast verheugen op een nieuwe dosis van hun favoriete muziekstijlen, want Harnbarg Metal Fest blijft groeien en evolueren, met elk jaar meer beloftevolle bands en een nog indrukwekkender podium.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde achter de schermen van dit grandioze festival? Onze verslaggever heeft een exclusieve video gemaakt, waarin je een kijkje kunt nemen achter de schermen van Harnbarg Metal Fest 2023.

 


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto: Bas Schipper

Gerelateerde berichten