Zendtijdtoewijzing voor 5 jaren aan Stichting Omroep NOOS

De gemeenteraad van Hardenberg heeft in haar vergadering van 26 september besloten om omroep NOOS weer aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor 5 jaren.

Hiermee kan de omroep haar belangrijke rol in de lokale omroepsector voortzetten en de lokale gemeenschap blijven bedienen met kwalitatief goede programma’s.

De toewijzing van deze zendtijd is het resultaat van een proces, waarbij de programma’s en activiteiten van Stichting Omroep NOOS werden beoordeeld.

Stichting Omroep NOOS is al vele jaren een vertrouwde bron van nieuws en entertainment voor de inwoners van Hardenberg en de omliggende gebieden. De organisatie heeft zich bewezen als een waardevolle partner in de verspreiding van lokale informatie, cultuur, en evenementen. Deze zendtijdtoewijzing versterkt hun positie als een toonaangevende lokale omroep.

In een tijd waarin communicatie en verbinding met de lokale gemeenschap van het grootste belang zijn, zal Stichting Omroep NOOS doorgaan met het leveren van hoogwaardige programma’s en nieuwsberichtgeving. De gevarieerde inhoud zal zowel nieuwe als bestaande kijkers aanspreken en hen verbinden met wat er gebeurt in hun omgeving.

De directie van Stichting Omroep NOOS bedankt de lokale gemeenschap voor hun  steun en belooft te blijven werken aan het versterken van de banden met het publiek. Ze kijken ernaar uit om de komende vijf jaar spraakmakende en informatieve programma’s te presenteren.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Arjen Roelofs

Gerelateerde berichten