Omroep NOOS viert de feestelijke opening van haar splinternieuwe studio na succesvolle verhuizing

Na een vlekkeloze verhuizing was Omroep NOOS klaar om haar state-of-the-art studio te onthullen. De technische ruimte functioneerde probleemloos en de omliggende tuin straalde na de deskundige opknapbeurt door de vakmensen van Baalder Groen, een trotse partner van de Baalderborg Groep.

Tijdens een informatieve bijeenkomst woensdagavond voor alle vrijwilligers werden recente ontwikkelingen besproken, waaronder de financiële situatie. Er werd enthousiast vooruitgeblikt op de veelbelovende toekomst en er was volop gelegenheid voor vragen en interactie.

De bijeenkomst duurde tot 20.00 uur, waarna gasten en geïnteresseerden van harte welkom waren voor de officiële opening van de gloednieuwe studio. Dit bood een informele sfeer om verder te praten en het bijzondere moment te vieren.

Officiële opening door wethouder ten Kate

Om 20.30 uur vond de feestelijke opening plaats door wethouder Werner ten Kate van de gemeente Hardenberg, gevolgd door een informele receptie met heerlijke hapjes en drankjes. Een uitgelezen kans om gezellig bij te praten en samen stil te staan bij dit bijzondere moment.

Omroep NOOS werkt vol toewijding aan professionalisering. Na een uitdagende periode kijkt Omroep NOOS vol vertrouwen naar de toekomst en ziet talloze kansen om verder te groeien.


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto: Bas Schipper

Gerelateerde berichten