Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg kan eindelijk weer doorgaan

De driedaagse consumentenbeurs Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg gaat definitief door dit jaar, en wel op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november.

Vorig jaar kon Winter Fair vanwege corona niet doorgaan, maar inmiddels staat het licht voor deze editie op groen. In de afgelopen jaren is Winter Fair uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Noordoost-Nederland met 19.000 bezoekers.

“De laatste Winter Fair was in 2019, alweer twee jaar geleden. We zijn ontzettend blij dat we nu eindelijk weer door mogen gaan. Zoals het nu lijkt is het verplicht om een coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst. Dat wil zeggen: een volledige vaccinatie, een herstelbewijs van corona of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud. Verder zijn er geen beperkingen en is Winter Fair als vanouds te bezoeken”, zegt organisator Linda de Boer.

 

Winter Fair is op 5, 6 en 7 november te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. Kaarten gaan in eerste instantie in de online verkoop. Mochten er nog tickets beschikbaar zijn, dan zijn deze ook aan de kassa te koop. De entree voor kinderen onder de 6 jaar is gratis. Meer informatie: www.winterfairhardenberg.nl.

Gerelateerde artikelen