Win gratis kaarten voor Huis & Woon Beurs

De allereerste editie van Huis & Woon Beurs staat op het punt van beginnen in Evenementenhal Hardenberg. Deze nieuwe consumentenbeurs is gericht op woningbezitters, die plannen hebben of inspiratie willen opdoen voor het (ver)bouwen en verduurzamen van hun woning. Win bij Omroep NOOS vrijkaarten voor deze beurs in 2022.


In de beurshallen van Evenementenhal Hardenberg kunt u tijdens de Huis & Woon Beurs Hardenberg 75 bedrijven bezoeken. Van deze deelnemende bedrijven komen de meeste uit de regio. Op het gebied van wonen is dit bij uitstek dé beurs waar u allerlei handige tips en leuke ideeën op kunt doen. Het is letterlijk een beurs van Dakpan tot Design.

 

Duurzaamheid

In het Duurzaamheidstheater kun je terecht over alles wat met verduurzaming te maken heeft.  Zoals isoleren,  elektrisch rijden, waar moet je op letten bij het verduurzamen van je woning en nog veel meer. In theater De Woonkamer zijn onder andere diverse presentaties over interieurstijlen, gestructureerd verhuizen en je huis organiseren. Midden op Huis & Woon Beurs is een zogeheten Laan van Duurzaamheid. Daar staan onafhankelijke partijen klaar om je te voorzien van objectief advies over het verduurzamen van je woning. In deze Laan van Duurzaamheid staat ook de allernieuwste elektrische auto.

 

Tuin & Interieur

Op het Interieur Advies Plein kun je terecht voor een gratis flitsadviesgespek van een uur. Hiervoor zitten vier interieurstylisten klaar. Krijg antwoorden op vragen als ‘Welke kleuren kies ik in mijn interieur?’, ‘Hoe bepaal ik de indeling van mijn woonkamer?’ of ‘Moet ik gaan voor een ronde of rechthoekige eettafel?’ De afspraak dient wel vooraf gereserveerd te zijn.

 

De Nacht van Huis & Woon Beurs

Speciaal is de vrijdagavond, dan is er een tafelgesprek over duurzaam wonen en tuinieren. Dit gebeurt met prominente sprekers, zoals als meervoudig wereldkampioen Erben Wennemars, tv-tuinman Lodewijk Hoekstra, interieurinfluencer Judith Doppenberg en Jochem Essink van Rabobank. Hiervoor zijn aparte avondkaarten te bestellen.

 

Winactie bij Omroep NOOS (inmiddels verlopen!)

Tekst en Rebus: Tineke Eilander, Omroep NOOS

 

 

 

 

Gerelateerde berichten