Hannah Mae geeft concert in de Reestkerk

Singer-songwriter Hannah Mea zal zaterdag 5 november een concert verzorgen in de Reestkerk. Hannah werd op 21-jarige leeftijd bekend met haar debuutsingle ‘Back to You’, een rustig liefdesliedje.

Hannah Mea

De zangeres is 16 november 1998 in het Drentse Emmen geboren. Mea brak, als talentvolle singer-songwriter, eind 2019, op 21-jarige leeftijd door met haar debuutsingle ‘Back To You’. Het liedje, dat in eerste instantie gebruikt is in een Tv-reclame van Plus, werd een grote radiohit en leverde haar uitnodigingen van veel tv-programma’s op. De single heeft inmiddels meer dan 13 miljoen streams en wordt nog altijd regelmatig gedraaid op de radio. Het lied  bereikte de eerste positie in de Nederlandse Tipparade. Ook in Vlaanderen bereikte het nummer de hitlijsten, daar haalde het de 24e positie in de Tipparade.

 

Rootsy Americana

De 23-jarige Hannah heeft meerdere songs geschreven en opgenomen in Nashville. Dit resulteerde o.a. in haar bekende single ‘Little Things’.  De singer-songwriter zit bij Spark Records, hetzelfde platenlabel als Ilse DeLange. Haar muziek is te omschrijven als Rootsy Americana met een voorliefde voor countrymuziek.  Americana is een verzamelnaam voor een muziekstijl waar een grote verscheidenheid aan artiesten bij in valt te delen. Over het algemeen wordt hier muziek mee getypeerd die is afgeleid van authentieke country, folk en blues in een modern jasje.

 

Tickets

Het concert wordt zaterdag 5 november gegeven in de Reestkerk, Oud-Avereest 5 in Balkbrug.
De aanvang is 20.15 uur. Tickets zijn online te reserveren op www.reestkerk.nlagenda

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Activiteiten Reestkerk

Gerelateerde berichten