Wijksteunpunt breidt Digitaal servicepunt uit

Saxenburgh wijksteunpunt Oostloorn breidt Digitaal servicepunt uit. En wel met servicepunt aan huis. Het gaat eerst om een proef. Als de proef geslaagd is, dan kan de service uitgebreid worden.

Zoals u misschien al weet heeft Saxenburgh wijksteunpunt Oostloorn een digitaal servicepunt. Dit is een inloopmoment waar u terecht kunt met al uw digitale vragen. Onder digitale apparaten vallen smartphones, tablets, laptops en computers.

Om de wijkbewoners nog meer te voorzien in hun vragen op digitaal gebied gaat het wijksteunpunt een proef doen met digitaal servicepunt aan huis. Een vrijwilliger komt dan bij u thuis, om samen met u de vragen op digitaal gebied te beantwoorden.

 

Hoe werkt het?

Wie van deze service gebruik wil maken, kan zich aanmelden bij wijksteunpunt Oostloorn. Dit kan via telefoonnummer (0523) 277 348 of via wijksteunpuntoostloorn@sxb.nl. Daarna neemt een vrijwilliger contact met u op. Voor deze speciale service aan huis wordt alleen een vrije gift gevraagd.

 

Het digitaal servicepunt in wijksteunpunt Oostloorn is elke  tweede woensdagmorgen van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Wijksteunpunt Oostloorn zit in Zorgcentrum Oostloorn, aan de J.C.J v. Speijkstraat 14 in Hardenberg. Voor vragen kunt u altijd binnenlopen.

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Saxenburgh wijksteunpunt Oostloorn

Gerelateerde berichten