Werkgroep Welzijn Baalder deelt flyers uit

Dure tijden? Werkgroep Welzijn Baalder heeft een flyer ontwikkeld die deur aan deur wordt bezorgd. Daarop staan een hoop regelingen waar je gebruik van kunt maken.

Het zijn financieel zware tijden. De energieprijzen stijgen en ook onze dagelijkse boodschappen worden duurder. Iedereen heeft er last van. De werkgroep Welzijn Baalder vindt het belangrijk dat iedereen in de wijk Baalder prettig kan wonen en leven. Daarom hebben ze een flyer ontwikkeld die deur aan deur wordt bezorgd met daarop een hoop regelingen waar je gebruik van kunt maken. Op de flyer staan ook mensen uit de wijk die je kunt bellen als je er niet uitkomt.

 

Kom in de wijk Baalder langs bij de keet!

Daarnaast staan ze zaterdag 10 en 17 december op een mooie centrale plek in de wijk met een keet. Hier staan ze je graag te woord. Naast de leden van de werkgroep Welzijn zijn ook de Energiecoaches aanwezig.

 

Zaterdag 10 december

13.00 – 16.00
Hoek Albert Schweitzerlaan en De Bree

 

Zaterdag 17 december

13.00 – 16.00
Parkeerplaats wijkboerderij aan de Beekberg 45

 

Werkgroep Welzijn Baalder

De werkgroep Welzijn vormt een integraal onderdeel van de wijkvereniging Baalder en is ontstaan naar aanleiding van de enquête die vorig jaar in de wijk Baalder is verstuurd. Na een grote respons zijn er tijdens de avond waarop de uitkomsten werden gepresenteerd drie werkgroepen gevormd die met de uitkomsten aan de slag zijn gegaan. Naast de werkgroep Welzijn zijn dit de werkgroepen Veiligheid en Voorzieningen. Deze werkgroepen bestaan uit gedreven inwoners van de wijk Baalder die zich voor hun wijk in willen zetten.

 

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Wijkvereniging Baalder

Gerelateerde artikelen