Wegwerkzaamheden lossen langzaam op

Het is misschien al opgevallen, maar de wegwerkzaamheden in Hardenberg lossen langzaam op. Daarmee heeft het verkeer minder last van stremming onderweg.

Een van de drukste punten waar gewerkt werd was aan de Haardijk in Hardenberg. Dit is een hoofdader om Hardenberg door te rijden. Maar de Haardijk is weer helemaal up to date. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan Haardijk Noord. Eind augustus was er een begin gemaakt met het verbeteren van de verkeerssituatie. En nu in november zijn deze werkzaamheden afgerond. De werkzaamheden op deze drukke route door Hardenberg zijn voorbij.

Een andere drukke doorgaande route is de Bruchterweg in Hardenberg. Hier is ook een gedeelte van de weg tijdelijk gesloten geweest. Sinds donderdagavond 10 november is de Bruchterweg weer open gesteld voor het verkeer en daarmee een belangrijke route weer open. Ook de Karel Doormanlaan is weer via de Bruchterweg te bereiken. Alleen de Van Oldenburgstraat blijft nog een week gesloten, lieten de stratenmakers weten, wat betekent dat de werkzaamheden sneller gereed zijn dan gepland.

Zo lossen langzamerhand alle werkzaamheden op/langs de wegen in Hardenberg weer op.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS

De Van Oldenburgstraat blijft nog even voor verkeer gestremd

Gerelateerde berichten