Vrijwilligers VOC in diepe rouw

De vrijwilligers van Stichting VOC Vechtdal Hardenberg zijn in diepe rouw. Het VOC is vanavond, woensdag 15 februari, op de hoogte gesteld van het overlijden van Jennie Bloemendal.

Jennie Bloemendal, zo staat in het bericht, was de vrijwilligster van het eerste uur. Ook werd ze wel de ‘moeder van het VOC‘ genoemd.

Als gastvrouw was Jennie op haar best en stond altijd voor iedereen klaar. Als je nu het VOC in Hardenberg binnenkwam als veteraan, goede bekende of wildvreemde, het maakte Jennie niets uit. Zij zorgde ervoor dat je je welkom voelde. De koffie stond klaar en Jennie was altijd in voor een praatje. Ook legde ze graag alles uit over het reilen en zeilen bij VOC.


Het bericht dat de vrijwilligers van VOC Vechtdal woensdagavond ontvingen.

PR en Communicatie

Als moeder van het VOC, deed Jennie ook de PR en de communicatie naar buiten toe. Als er iemand een lintje kreeg, of als er weer een activiteit of samenkomst was in het VOC in Hardenberg, dan was het Jennie die ervoor zorgde dat de media op de hoogte werden gesteld. Ook stuurde ze wel eens foto’s (zoals hieronder) mee. Diverse media zullen haar ook gaan missen.


VOC Vechtdal is het Veteranen OntmoeringsCentrum en is te vinden aan de Bruchterweg 88 in Hardenberg.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: VOC Vechtdal Hardenberg

Gerelateerde artikelen